Retourneren

Duidelijke retourvoorwaarden:

Wij zijn toegewijd aan transparantie en duidelijkheid in ons retourbeleid. Alle retourvoorwaarden zijn helder gecommuniceerd op onze website, inclusief de termijnen en voorwaarden voor retourneringen.

Retourperiode:

Klanten hebben een periode van 14 dagen na ontvangst van hun bestelling om producten te retourneren. Retourzendingen buiten deze termijn worden niet geaccepteerd.

Uitsluiting van retournering voor bepaalde producten:

Sommige producten kunnen niet worden geretourneerd, zoals producten die zijn gebruikt, gepersonaliseerde artikelen of producten die om hygiënische redenen niet kunnen worden teruggestuurd (zoals oorbellen, lingerie, etc.).

Herroepingsrecht:

Consumenten hebben het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van hun bestelling hun aankoop te annuleren. Dit recht is van toepassing op de meeste producten, maar bepaalde producten kunnen worden uitgesloten vanwege hun aard, zoals gepersonaliseerde producten.

Richtlijnen voor retournering:

Klanten dienen een retourformulier in te vullen en het product te retourneren in de originele verpakking en staat.

Restocking fee:

Een restocking fee van 20% van het aankoopbedrag kan van toepassing zijn op geretourneerde producten om de kosten van verwerking en opnieuw op voorraad brengen te dekken.

Inspectie van geretourneerde producten:

Alle geretourneerde producten worden zorgvuldig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat ze in dezelfde staat verkeren als toen ze werden verzonden. Geretourneerde producten die niet aan onze retourvoorwaarden voldoen, kunnen worden geweigerd.

Legale documentatie:

Alle retourvoorwaarden en -beleid zijn gedocumenteerd in onze algemene voorwaarden en andere juridische documenten om de rechten van zowel de klant als ons bedrijf te beschermen.

Neem contact op: 

https://silent-sleep.nl/pages/contact?_pos=1&_sid=4d7e64856&_ss=r